Hvem er vi?

T.A. Auto – over 25 års erfaring

Tommi Andersen, udlært som automekaniker i 1993, grundlage T. A. Auto i 1998, og har gradvist ekspanderet virksomheden i et roligt tempo. Vi har, som et team holdt hovedet koldt i opgangstider og kæmpet os igennem nedgangstiderne, og er i dag en sund virksomhed, med rum for nye udfordringer.  

Pr. 1. april 2009 flyttede vi i nye lokaler i forbindelse med overtagelsen af Juhls Auto i Møldrup - Autoriseret Kia serviceværksted.

T. A. Auto - AutoMester væksted - med speciale i KIA

Vi er i dag en del af AutoMester.

AutoMester-værksteder er garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er vi sikre på, at du får højeste kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Vi vil nemlig sikre dig og din bil den bedste service med den nyeste teknologi samt veluddannet personale! Hos os er vi løbende under uddannelse, så vi hele tiden kan følge med i udviklingen – og så vi bliver endnu bedre til vores arbejde.

T.A. Auto - AutoMester ServiceSikring

Vi tilbyder AutoMester ServiceSikring for dig, der gerne vil slippe for uforudsete værkstedsregninger - læs mere om de generelle betingelser på www.automester.dk

Så kig ind og find ud af, hvor meget din AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Vi glæder os til at hjælpe dig.